bruidshuis ellen » collectie

collectie

 

Hier vind je een selectie van onze met zorg uitgekozen trouwjurken.

 

 

 

 

LILLIAN WEST

 

€ 1249 - 1849

Bohemian en sexy, dat is de 2020 collectie van Lillian West. Dit seizoen zijn er jurken voor ieder type bruid: sensuele jurken voor de free-spirited bruiden, moderne jurken voor de fashionista's en chique jurken voor de classy bride. 

 

BRINKMAN

 

€ 1299 - 1599

Boho, lose and flair

Als je een spectaculaire entree wilt maken met een eigentijdse en unieke trouwjurk, dan is de Brinkman-collectie perfect voor jou. Deze collectie is ontworpen met een onderscheidende aantrekkingskracht, waarbij prachtige stoffen worden gebruikt om unieke designs te creëren, samen met silhouetten die het lichaam flatteren en complimenteren.


 

HERVÉ PARIS

 

€ 1299 - 1599

De jurken van Herve Paris zijn een combinatie van glamour en bohemian-rock. Deze totaal nieuwe bruidscollectie van het Franse bruidshuis Herve Paris is tot leven gewekt voor de moderne bruid, met zachte en elegante jurken die de vrouwelijke look van vandaag de dag creëren.


 

 

 

SWEETHEART

 

€ 1149 - 1449

Sweetheart Gowns Leuke en flirterige jurken voor de trendy, prijsbewuste bruid ... Sweetheart Trends. Kant is meer. Kant raakt nooit uit de mode. Iedere bruid wordt verliefd op deze mooie kanten jurken.