Welkom » Over ons

Jouw speciale dag,

 

Bruidshuis Ellen, de gezelligste bruidswinkel van Zeeland in het mooie stadje Oostburg, deelgemeente van Sluis. Bruidshuis Ellen is de ultieme plek om je helemaal bruid te voelen. Met een enthousiast team zoeken wij een outfit die past bij je persoonlijkheid. Omdat geen bruid hetzelfde is vereist elke jurk een persoonlijke aanpak. Dat vraagt om bekwaamheid en creativiteit en toevallig hebben wij dat als geen ander.

Sinds mijn overname in 2011 zijn wij een eigen koers ingeslagen. Onze collectie heeft een eigentijdse stijl. De trouwjurken van Bruidshuis Ellen worden ieder seizoen met zorg en passie ingekocht, zodat wij die jurk hebben waar jij naar op zoek bent. Volgens ons de enige manier om te laten zien dat het ook anders kan. Maak een afspraak bij Bruidshuis Ellen want je bruiloft is geen verkleedpartij.

Tot ziens bij Bruidshuis Ellen!

Jeannette Brevet


De aankoop

Wanneer je een jurk komt uitzoeken reserveren wij daar ongeveer 2 uur tijd voor. Als je een beslissing genomen hebt gaan wij een jurk voor je bestellen (nadat je 50% van je jurk hebt aanbetaald) bij een van onze ontwerpers. De levertijd varieert van 3 tot 5 maanden. Na je eerste aanbetaling is de bestelling definitief. Het resterende deel betaal je bij je 1e pasafspraak. Het uitzoeken van een bruidsjurk is een bijzonder moment en als je dan een keuze hebt gemaakt zijn er een aantal stappen en tips die wij je graag meegeven.

De "pas"afspraken

Bij de eerste passessie - waarvoor wij 1 uur reserveren - is je jurk nog niet op maat. Wij spelden de jurk af  om deze in de periode daarna voor je te vermaken. Het is van groot belang dat je de juiste bh en schoenen meeneemt - of hier uitzoekt - . Na de "eerste" pas volgt er uiteraard een "tweede" pas afspraak. In veel gevallen is de jurk dan klaar.

De kleine lettertjes

Bruidshuis Ellen is een CBW erkende winkel. Op al je aankopen bij Bruidshuis Ellen zijn de voorwaarden van Bruidsmode en maatwerk van toepassing. je kunt hier de voorwaarden lezen.

 

Privacy Statement

Wij als winkel zijn verplicht om een privacy statement met U als klant te overleggen.

Als U deze wil inzien, zie onderstaand document.

 

Bruidshuis Ellen is CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De garantieregeling wordt alleen verleend door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food. Lees meer op:  http://www.bruidsmode.cbw-erkend.nl

Word
Privacy statement Bruidshuis Ellen